Om meg!

Født i 1995, oppvokst i Haugesund og stortrives her. Alltid hatt en stor kjærlighet for trening, og konkurrerte i olympisk vektløfting fra jeg var 10 år til jeg ble 19! Etter det gikk jeg over til fitness. Hadde store planer om å konkurrere i bikinifitness høsten 2016, men tre måneder før konkurransen ble jeg plutselig etterlengtet gravid!

Tidspunktet passet ikke så godt ettersom jeg hadde trent i flere måneder for å konkurrere i fitness, men drømmen om å bli mamma hadde jeg hatt enda lenger. Jeg ble nemlig gravid for første gang sommeren 2015, men mistet min lille spire i uke 6. Vi måtte altså prøve i ett år før det klaffet igjen, og denne gang klamret den lille seg fast så godt han klarte.

Ni måneder senere, 11 dager før termindato ble jeg satt i gang på grunn av begynnende svangerskapsforgiftning, og bare noen timer etterpå kom Dennis ut i rekordfart! Christopher og jeg ble stolte foreldre den 19.mars 2017.

Vi opplevde en del sykdom i starten. Deriblant ble han født med morsmelkassosiert gulsott, en veldig sjelden form for gulsott som han brukte noen uker, et døgn i lysbehandling og noen dager med morsmelkerstatning i tillegg for å bli kvitt. Da han fikk rotavirusvaksinen som seks uker gammel fikk han også en veldig alvorlig og sjelden bivirkning på denne.

Dette førte til flere netter på sykehus før de plutselig fant ut hva som var galt. Da ble lille Dennis og jeg sendt i luftambulanse til Bergen sykehus innen en time, og det ble gjort et hav av tester og undersøkelser på den lille gutten vår. Alt dette kan du lese mer om i kategorien “Dennis sin sykdomshistorie” som du finner i menyen øverst på bloggen.

Alt i alt har det gått over og Dennis har blitt en skikkelig smilende og glad baby. Kanskje på grunn av alt vi har måttet gjennomgå. Nå nyter jeg livet som “nybakt mamma” (kan man si det etter så mange måneder, hehe? Føler det var i forrige uke jeg fikk han på brystet for første gang).

Jeg skal ha permisjon frem til august 2018, da begynner både Dennis og jeg i barnehage. Jeg starter min 5 årige utdanning som barne- og ungdomsarbeider.

Ellers har jeg tatt opp igjen fitnessdrømmen, men denne gang satser jeg på bodyfitness som er kategorien over bikinifitness. Denne kategorien krever mer muskelmasse, lavere fettprosent og jeg tror det passer bedre til meg. Målet er å stille høsten 2018!

Jeg fant også et skjult sy-talent da jeg gikk gravid, og har nå startet en egen nettbutikk: lillegullet.no der jeg syr babynest, barneklær og -utstyr, og noen få ting til voksne. Sjekk den gjerne ut, da blir jeg veldig glad!

Spør gjerne om du lurer på noe mer!

Legg igjen en kommentar

Inline
Inline