Om meg!

Født i 1995, oppvokst i Haugesund og stortrives her. Alltid hatt en stor kjærlighet for trening, og konkurrerte i olympisk vektløfting fra jeg var 10 år til jeg ble 19! Etter det gikk jeg over til fitness. Hadde store planer om å konkurrere i bikinifitness høsten 2016, men tre måneder før konkurransen ble jeg plutselig etterlengtet gravid!

Tidspunktet passet ikke så godt ettersom jeg hadde trent i flere måneder for å konkurrere i fitness, men drømmen om å bli mamma hadde jeg hatt enda lenger. Jeg ble nemlig gravid for første gang sommeren 2015, men mistet min lille spire i uke 6. Vi måtte altså prøve i ett år før det klaffet igjen, og denne gang klamret den lille seg fast så godt han klarte.

Ni måneder senere, 11 dager før termindato ble jeg satt i gang på grunn av begynnende svangerskapsforgiftning, og bare noen timer etterpå kom Dennis ut i rekordfart! Christopher og jeg ble stolte foreldre den 19.mars 2017.

Vi opplevde en del sykdom i starten. Deriblant ble han født med morsmelkassosiert gulsott, en veldig sjelden form for gulsott som han brukte noen uker, et døgn i lysbehandling og noen dager med morsmelkerstatning i tillegg for å bli kvitt. Da han fikk rotavirusvaksinen som seks uker gammel fikk han også en veldig alvorlig og sjelden bivirkning på denne.

Dette førte til flere netter på sykehus før de plutselig fant ut hva som var galt. Da ble lille Dennis og jeg sendt i luftambulanse til Bergen sykehus innen en time, og det ble gjort et hav av tester og undersøkelser på den lille gutten vår. Alt dette kan du lese mer om i kategorien «Dennis» som du finner i menyen øverst på bloggen.

Alt i alt har det til slutt gått over og Dennis har blitt en skikkelig smilende og glad liten kar. Kanskje på grunn av alt vi har måttet gjennomgå..? Nå nyter jeg livet som mamma.

Jeg hadde permisjon frem til august 2018, da begynte Dennis i barnehagen og jeg satset for fullt på min egen nettbutikk som du finner HER og ikke minst denne bloggen.

Jeg levde et lavkarbokosthold etter første svangerskap, som gjorde at jeg raste ned i vekt og plutselig hadde lagt hele 36 kilo bak meg. Mer om det kan du lese HER. Ellers finner du også alle lavkarbooppskriftene mine i kategorien «LAVKARBO» øverst i menyen.

Da jeg endelig hadde nådd målvekten min og igjen hadde tatt opp fitnessdrømmen ble jeg plutselig gravid igjen! 1.5 år etter førstemann. Dette var absolutt ikke planlagt og jeg bestilte time til abort. Alt om det temaet delte jeg HER. Det endte til slutt med at jeg satt med pillen i hånden, men så skyldte den ned i do bare sekunder før alt hadde vært for seint. Jeg klarte ikke å gjennomføre en planlagt abort, og dermed var gravidreisen i gang på ny.

Med termin i Juni 2019 gleder vi oss veldig til å gjøre firkløveret vårt komplett med verdens fineste lillebror. Vil du lese mer om graviditeten kan du gjøre det i kategorien «GRAVID» som du også finner i menyen øverst på siden.

Spør gjerne om du lurer på noe mer!

Legg igjen en kommentar