VERDENS BESTE PAPPA

HIPP HURRA FOR PAPPAEN I HUS!

Vi startet farsdagen grytidlig, som vi også gjør alle andre dager 😅 Det som skilte denne dagen fra resten var riktignok at ungene og jeg løp ut på kjøkken i de klokken bikket seks. Der fant vi frem gaven vi pakket inn sammen for en stund siden. Croissanter og energidrikk tok vi også med oss – pappaens favoritter.

Deretter trippet treåringen stolt bort til sengekanten hvor Christopher hvilte hodet helt ut på kanten, og vekket han med gave, klem og en skikkelig god frokost. Vi koste og slappet av sammen i sengen allemann denne søndagsmorgenen før vi forflyttet oss videre ut i stuen. Deretter fikk vi noen timer med kvalitetstid før hovedpersonen selv dro avgårde på jobb.

Til slutt vil jeg gjerne ønske alle fedre der ute gratulerer med dagen, inkludert min egen pappa! ♥︎

En kommentar om “VERDENS BESTE PAPPA”

  1. Hei 😊 så koselig farsdag!
    Lurte på, husker du la ut en tid tilbake om boken om svangerskapet + første året av ungene.
    Hvor mange sider endte du opp med totalt?
    Og hvor mange sider i boken gikk til graviditet, og hvor mange gikk til første året til Dennis? Og dåp, fødsel osv..
    Holder på med det samme, men er redd for å ha for lite sider når jeg kommer til første året…

Legg igjen en kommentar