DERFOR HAR JEG IKKE BLOGGET!

Det er mange som har spurt hva som skjer med bloggen, som savner oppdateringer og lurer på hvorfor det ikke har kommet nye innlegg på snart to måneder. Forklaringen på det er både lang, kjedelig, komplisert og unnskyldende, og jeg orker rett og slett ikke å gå inn i detaljer på det. Det jeg derimot kan si er at det har vært både full timeplan og trøbbel med macen. Men jeg meddelte også at det kom til å bli en naturlig endring her inne for en stund siden ettersom bloggen stadig rykker lenger ned på prioriteringslisten min. Spesielt nå som jeg endelig har begynt å jobbe igjen, etter to fryktelig lange mammapermisjoner.

Jeg har en hel haug spennende ting å dele med dere fremover, og håper dere blir like gira som meg! Først må jeg bare få tak i en overgang fra USB-C til USB-A slik at jeg får lagt inn bilder fra kameraet mitt.

Denne gang ble derfor innlegget krydret med et par bilder av mine to fine skatter jeg tok for en stund siden!

Legg igjen en kommentar