ÅRETS HALLOWEENFEST

Tradisjonen tro inviterte vi selvsagt til halloweenfest i år også – for fjerde året på rad. Med ballonger, gresskar, levende lys, kostymer og gresskarsuppe ble det like vellykket som tidligere år til tross for denne pandemien vi lever side om side med. Med tre gjester holdt vi oss godt innenfor maksgrensen på fem!

GRESSKARSUPPE
– til 8 personer –

Du trenger:
1 stor gul løk (evt 2 små), 3 fedd hvitløk, 1 chili, 700 gram gresskarkjøtt, 4 stk gulrøtter, 5 ss olivenolje, 12 dl vann, 5 dl kokosmelk, 2 terninger hønsebuljong, 1,5 ss malt ingefær, salt og pepper.
Server med:
800 gram kyllingkjøttdeig, 400 gram baconterninger, 3 dl ristede gresskarkjerner (oppskrift HER)

Slik gjør du:
Start med å finhakke løk, hvitløk og chili. Surr det så sammen med olivenoljen i bunn av en stor kjele til løken er myk. Skrell gulrøttene og del både dem og gresskaret opp i store terninger. Ha så gresskar og gulrot oppi kjelen. Hell over vann og ha oppi buljongterningene. Kok opp og la alt koke under lokk til gulrøttene og gresskaret er mykt. Kjør så suppen i blenderen til alt er most og ha den tilbake i kjelen. Hell i kokosmelken og tilsett krydderet. Kok opp og server!

En heidundrende halloweenkake ble det også! For første gang valgte jeg faktisk å bestille ei kake til denne årlige feiringen, og det angrer jeg ikke på nå. Enormt saftig og god! Sjokoladekake med hele seks lag, i tillegg til at den var skikkelig pent pyntet. Oransje og svart.

I tillegg kjøpte jeg også inn popcorn, samt bakte noen cupcakes som spesielt treåringen ble veldig fascinert over. Med litt kreativitet, en rull oreokjeks, konditorfarge og spiselige øyne var de pyntet og klar på bare noen få minutter!

En skremmende fin halloweenfest!

En kommentar om “ÅRETS HALLOWEENFEST”

Legg igjen en kommentar