SVEISER UNDER OPPLÆRING!

Det er mye som skjer for tiden, og dagene flyr unna. Jeg er inne i en skikkelig spennende fase karrieremessig – for nå har jeg endelig en fot innafor yrkeslivet igjen etter nesten 4 år uten jobb. Fra den ene mammapermisjonen til den neste, og plutselig er det årevis siden forrige gang jeg var i arbeid. Jeg har prøvd mye forskjellig, og har egentlig trivdes med det meste – alt fra postbud, dekkmontør, barnehageansatt, helsearbeider i hjemmetjesten og vaskepersonell. Nå er jeg derimot ganske sikker på at jeg har funnet drømmeyrket. Jeg har akkurat startet sveiser-opplæring, og stortrives!

Selv om dette var helt nytt for meg har jeg lengtet etter å komme i gang helt siden jeg ble gravid med Oliver. Dette har vært en plan lenge, og endelig har ballen begynt å rulle. Om 8 måneder har jeg forhåpentligvis bestått, og sitter igjen med sveisesertifikat og jobber som nettopp;
sveiser!

Kategorier Hverdag

8 kommentarer om “SVEISER UNDER OPPLÆRING!

  1. Gratulerer med lærlingplass. Kult å fortsette opplæringa i voksen alder. Jeg gjorde det samme. Tok snekkerskole i en alder av 30. Lureste jeg har gjort. Nå har jeg jobbet på plassen jeg ønsket i 8 år og stortrives.
    Masse lykke til!
    Håper vi hører fra deg igjen snart 😊

  2. Hei, når tok dere første ultralyd på begge guttene? (Hvilken uke, innvendig/utvendig)
    Og hva kunne dere se?

  3. Anonym: Med Dennis tok vi første ultralyd i uke 8+4, og kunne ikke se så mye mer enn en liten klump med et bankende hjerte. Første ultralyd med Oliver tok vi i uke 14, og fikk se et helt menneske med armer, ben, hode og det hele. Vi fikk forresten også vite kjønnet på Dennis i uke 14, mens det var vanskelig å se på Oliver i samme uke. Jeg har tatt utvendig ultralyd hver gang 😊

  4. Hva skjer med at du ikke blogger lenger? Savner virkelig innleggene dine og sjekker hver dag om det har kommet nytt innlegg. Synd om du har sluttet, eller bare skal slenge inn et innlegg nå og da. Håper du kan gi oss svar på hvorfor det har blitt slik i neste innlegg 🙂

Legg igjen en kommentar