STRANDLEK PÅ ODDERØYA

Endelig har vi internett igjen! Get hadde noen tekniske problemer som førte til at vi var uten både tv og internett i to døgn. Ikke all verden, men det er rart hvor mye vi bruker nettet i disse dager. I alle fall med den ene regndagen etter den andre. Heldigvis ordnet det seg i dag – akkurat i tide. Christopher har endelig en fridag, og den skal vi utnytte til det fulle! I kveld blir det endelig litt etterlengtet kjærestetid. Jeg skal lage en god middag etter at guttene er i seng, og så blir det hjemmedate med stearinlys, god mat, en deilig armkrok og serien California Fire på tv-skjermen. En serie vi begynte på i ferien, og vi ble hektet med det samme begge to. Anbefaler den virkelig!

Jeg fant forresten igjen disse bildene nå nettopp. De aller siste fra ferien vår! Her leker vi på stranda på Odderøya. Guttene hadde fått hver sin nye bøtte og spade, og det var skikkelig poppis med en SÅ stor sandkasse å teste dem i.

🌞💧⛱

Ferieboken for sommeren 2020 er så godt som ferdig, og den tenker jeg at jeg bestiller sammen med Oliver sin ettårsbok! Shit, så lang tid det tar å oppsummere det første året. Jeg føler aldri jeg blir ferdig med den. Men nå nærmer det seg voldsomt, og jeg gleder meg til å gi dere en liten sniktitt når jeg endelig har fått dem hjem i postkassen.

Jeg lengter allerede til det deilige været vi hadde tidligere i sommer! Nå har vi visstnok startet på høsten allerede her i Haugesund. Regnet bøtter ned og temperaturen er ikke noe å skryte over.

Håper det ser litt lysere ut hos deg!

En kommentar om “STRANDLEK PÅ ODDERØYA”

  1. Jeg har fulgt deg i mange år nå og blir så glad når jeg ser oppdateringer fra deg. På snappen ser det ut som guttene dine har det så kjekt! 😀 Og dere er så gode foreldre! Det er så spennende å følge med. Fortsett slik!

Legg igjen en kommentar