MITT TRENINGSPROGRAM

I dag etter ukens første økt spurte jeg dere på snapchat om noen var interessert i å få innblikk i treningsprogrammet mitt – og det var det mange som ville. Så, under her har jeg delt hele programmet. Alle 6 øktene. Jeg er nå inne i tredje uke, og føler meg allerede sinnsykt sprek. Når vi har rundet fire uker skal jeg ta nye formbilder, og håper allerede på litt fremgang! Føler meg i alle fall veldig mye bedre, mer energi, lettere på foten og ikke minst sterkere på trening!

Programmet mitt går over 6 økter, men jeg trener kun 5 ganger i løpet av ei uke (mandag-fredag, og fri lørdag og søndag) på den måten vil øktene hele tiden rullere. Noen ganger starter uken med tung legday, andre ganger med lett skuldre og bryst. Denne variasjonen liker jeg veldig godt! Jeg følger programmet i samme rekkefølge hele tiden. Fra 1-6, og deretter på an igjen.

ØKT 1-3, de tunge øktene, bruker jeg vanligvis 90-120 minutter på.
ØKT 4-6, de lette øktene, bruker jeg vanligvis 45-60 minutter på.

Ellers liker jeg også at programmet er delt i to – 3 lette økter med høy intensitet og mange repitisjoner, og deretter 3 tunge, lange økter med tunge vekter og færre repitisjoner.

For ordens skyld: antall sett i programmet inkluderer kun de aller siste settene på maksvekt. Oppvarmingssett (som det fort blir mange av, spesielt på de tunge dagene) står altså ikke oppført, men du legger dem til selv. Husk at det er viktig å starte lavt i alle øvelser, for så å jobbe seg sakte opp til maksvekt for å unngå skader.

Ellers legger du kanskje merke til at mage ikke er en del av programmet? Det er fordi jeg avslutter hver eneste økt med 50 repitisjoner, 3 sett i et mageapparat der jeg hele tiden prøver å økte vektene fra uke til uke. Du kan også ta vanlige sittups i stedet om du ikke har en god magemaskin tilgjengelig.

Spør gjerne om det er noe du lurer på!

Legg igjen en kommentar