MIN FØRSTE TRENINGSØKT I 2020

reklame // tights.no

TENK DET!

Jeg har såklart beveget meg, og trent mye alternativt, men har faktisk ikke vært innom gymmet siden i fjor!

Etter en altfor lang mammapermisjon er jeg endelig i gang med treningen igjen, og det føles skikkelig bra. Det var en surrealistisk følelse å gå gjennom døren til mitt elskede gym i dag morges – mest fordi jeg egentlig forventet å komme tilbake til gymmet slik det alltid hadde vært. Men her inne var det også tydelig at vi nå befinner oss midt i en verdenspandemi. UNO hadde gjort en rekke smittevernstiltak; håndkle og innesko er nå påbudt, det står antibac over alt og mange apparater er sperret av fordi de står for nært hverandre. Skikkelig imponert over alle tiltakene, og det gjorde at jeg følte meg enormt trygg da jeg var på trening.

Treningsopplegget mitt fremover ser omtrent slik ut; fem økter i uken og én runde gjennom hele kroppen i løpet av disse fem øktene. I dag hadde jeg første økt, med fokus på skuldre og bryst. Styrkemessig har jeg en lang vei å gå, men bare det å røre på seg og kjenne det brenne i musklene var skikkelig deilig.

Treningsklærne jeg hadde på meg i dag har jeg vært så heldig å få tilsendt fra tights.no – det er likevel helt opptil meg selv om jeg ønsker å anbefale dem eller ei. Og dere? Her er det ingen tvil! Tightsen satt SÅ godt på kroppen, og gikk høyt opp i livet. Ikke bare fremhevet den formene på en fin måte, men den er også sømløs, og dermed ekstremt behagelig. Sportsbhen var også veldig komfortabel, og perfekt for oss med litt større pupper. Den dekket veldig mye av brystet samtidig som den hadde god støtte! Begge var normale i størrelsen, og selges samlet til kun 399,- nå (førpris 998,-)!

Rabattkoden:
7TJAT
gir 50,- rabatt på hele kjøpet (til og med salgsvarer)

TRENINGSSETTET KAN KJØPES HER

Nå grugleder jeg meg til gangsperren jeg har i vente i morgen, men kommer uansett til å kjøre på med økt nummer to i morgen tidlig! Mega motivert akkurat nå, kjenner jeg ♥︎

Legg igjen en kommentar