IKKE LA MEG GLEMME DENNE FØLELSEN!

Økt nummer tre er gjennomført, og jeg føler meg virkelig mega bra! Tenk at jeg glemmer denne deilige endorfin rushen hver eneste gang jeg er inne i en treningsfri periode. Kan noen være så snill å minne meg på hvor godt det er å ha trening som en fast rutine i hverdagen hvis jeg en dag mister motivasjonen igjen? 😂 Ønsker du å se mer fra øktene mine legger jeg som regel alltid ut noen snutter eller oppdateringer på snapchat;

@linnthereseee

I dag var det fremside og bakside lår + legger som sto på planen, og jeg kan helt ærlig ikke huske sist gang jeg pushet meg så hardt. Det må vel ha vært da jeg fødte! For å si det slik, økten varte i hele to timer, og da vi endelig var ferdige ristet lårene mine ukontrollert bare av å holde vekten min i stående posisjon. Vi fikk også tatt noen poseringsbilder på økten i dag, så nå gleder jeg meg veldig til å ta nye bilder om en måneds tid. Lover å dele utviklingen etterhvert, men tror jeg må få komme meg enda litt mer inn i det før jeg legger ut noen formbilder igjen 🙈

LAG DEG EN MEGAFIN ONSDAG!

En kommentar om “IKKE LA MEG GLEMME DENNE FØLELSEN!”

Legg igjen en kommentar