I MORGEN BEGYNNER JEG ENDELIG Å TRENE IGJEN!

Plantekassen min gror nesten over – det bugner over av bær, grønnsaker og urter. Disse plantene har uten tvil blitt enormt mye større enn jeg hadde forventet da jeg plantet dem i vår. Men guri så moro – det synes også barna, som er borte og snoker på jordbær og tomater mange ganger om dagen.

Urtene har jeg også brukt flittig når jeg har laget middag – her har jeg både koriander, oregano og gressløk.

💚✨🌱

På andre siden av hagen har vi også styrt litt denne sommeren. Husker dere prosjekt sandkasse? Vi har holdt på altfor lenge da dette endte med å bli en mye tyngre jobb enn vi regnet med. Det har derfor blitt utsatt og utsatt, men endelig nærmer vi oss målet som er å få ferdig en sandkasse her før sesongen er omme. Det tar virkelig tid å grave ut med et slikt virvar av røtter rundt.

I dag bestemte jeg meg for å lufte både treningsklær, joggevogn og barn. I morgen begynner jeg offisielt å trene fast igjen. Da er Oliver ferdig med tilvenningsfasen i barnehagen, og jeg har en time og to på morgenkvisten hvor jeg kan løfte, hoppe og løpe litt. Det kjenner jeg skal bli skikkelig deilig nå! Gode treningsvaner.

Jeg tok derfor en miniøkt i dag for å varme opp til perioden fremover; med begge guttene i joggevogn satte jeg kursen mot mammas hus et par kilometer unna. Gjennom en skog med noen små bakker på veien. Skikkelig koselig – spesielt ettersom vi la inn noen timer på besøk før vi snudde og vendte snuten hjemover igjen.

En skikkelig fin helg ♥︎ Håper din har vært like bra!

Legg igjen en kommentar