EN STOR OG SPENNENDE DAG I MORGEN!

I morgen er det en stor dag for denne familien. Mine fine små ligger nå og sover begge to, lader opp batteriene til en spennende dag. I morgen har nemlig lille Oliver sin aller første dag i barnehagen, og Dennis begynner på stor avdeling! Det er så stas ♥︎

Jeg tar det hele så mye mer med ro nå enn jeg gjorde for to år siden da Dennis skulle ha sin første dag i barnehagen. Mulig fordi de to er såpass ulike personlighetsmessig – der Dennis er sjenert og litt usikker er Oliver det stikk motsatte. Men mest av alt tror jeg rett og slett det hadde mye å si at Dennis var første barnet. Alt var nytt, jeg kjente verken til barnehagen, rutinene eller de som jobbet der.

Nå kunne jeg ikke følt meg tryggere. Jeg vet fra bunn av mitt hjerte at Oliver kommer til å være i de beste hender og bli tatt enormt godt vare på. Guttene mine er så heldig å ha plass i verdens beste barnehage, og jeg kunne ikke vært mer takknemlig. SOM vi gleder oss til i morgen – alle fire!

♥︎

Dere har nok allerede skjønt det, men jeg er altså ikke like aktiv her inne som tidligere. Jeg synes det er viktigere å prioritere tid til familien, hjemmet, ungene og fokusere på litt andre ting enn å ta med kamera og knipse de beste bildene. Lever vel kanskje litt mer i øyeblikket, enn å alltid tenke fremover.

Det betyr ikke at jeg kommer til å slutte å blogge, men bare at det nok blir litt lenger mellom hver post. Følger du meg HER på facebook kan du enkelt få med deg når jeg har lagt ut et nytt innlegg, så slipper du å klikke deg inn hver eneste dag ♥︎

Legg igjen en kommentar