DEILIG MORGENSOL I STUEN

Da jeg våknet i dag morges var det første som møtte meg i det jeg entret stuen varme, lyse stråler fra morgensolen som strakte seg langt inn i huset mitt. Det er noe av det hyggeligste jeg vet om – denne deilige morgenstolen som varmer opp rommet før vi er klare til å starte dagen. Alt blir så lyst, varmt, fint, og man føler seg automatisk skikkelig glad – det perfekte utgangspunktet for en god dag!

🌸☀️🌿

Jeg har det så bra i hjemmet mitt om dagen. Vi har pusset opp så lenge at jeg har glemt helt hvordan det føles å bare bo. Nyte. Kose seg i hjemmet! Jeg merker riktignok at jeg trives litt for godt, for det er en del småplukk som gjenstår. Litt sparkling, maling, nips og naps. Men det er lett å utsette det. Glemme det litt. Selve stuekroken er jo blitt så fin! Jeg har derfor bestemt meg for å ta helt ferie fra oppussing nå de siste ukene før guttene begynner i barnehagen igjen, også har vi heller fokus på huset utover høsten.

Jeg tok den daglige runden hos alle plantene før jeg gjorde noe annet, slik jeg gjør hver dag. Vannet de som trengte påfyll, oppdaget nye skudd og sjekket at alle hadde det fint. Deretter lagte jeg meg kaffe – som er dagens andre obligatoriske gjøremål. Snille Christopher sto opp med guttene tidlig, tidlig i dag morges slik at jeg fikk sove helt til klokken åtte. Luksus! Han hadde ordnet frokost til begge før jeg i det hele tatt startet dagen, så da kaffen var klar kunne jeg sette meg rett ned med guttene og bare nyte.

Vi har hatt en nydelig dag med forholdsvis fint vær – litt vind og litt skyer, men likevel veldig varmt! Det utnyttet vi så godt vi kunne; matet ender, lekte i hagen og hoppet masse på trampolinen.

Nå skal jeg straks i gang med litt husarbeid, podcastlytting og muligens et par ompottinger. Deilig alenetid!

Legg igjen en kommentar