VI ER I GRIMSTAD!

Det er dag 5 av ferien vår, og i dag har vi forflyttet oss til Grimstad – på en koselig camping kalt Bie Apartment og Feriesenter! Her er det to flotte lekeplasser for barna – den ene større enn den andre. Det er også basseng inne på campingen, og et stort område rundt teltet vårt til frilek og sykling. Foreløpig er planen å bli her i to netter før vi eventuelt drar videre.

Været som er meldt de neste dagene er ikke det beste, så om noen har tips til hva vi kan finne på i området tar vi gjerne i mot det! Helst innendørs, men gjerne ute også om været blir finere enn ventet.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Vi har forresten hatt to nydelige dager i dyreparken, som jeg gleder meg til å dele med dere, men det er et hav av bilder å gå igjennom derfor har jeg ikke hatt tid til å fortelle om den opplevelsen heeelt enda. Du finner riktignok en del på snapchat om du skyndter deg (@linnthereseee).

Legg igjen en kommentar