NÅ HAR DET VÆRT NOK

SOM jeg lengter etter ferie om dagen!

Det har skjedd vanvittig mye de siste ukene. Både Christopher og jeg teller ned timene til vi setter oss i bilen og ruller avgårde natt til mandag. Vi er så tomme for energi begge to! Det er liksom ingenting som har gått veien den siste tiden – alt i fra begravelse og sorgprosessen for min kjære. Begge ungene har vært syke – Oliver er det enda, og i dag måtte vi på toppen av det hele i full fart til legevakten. Ungene har smittet meg, og det å ta vare på to syke barn alene når man selv føler seg pjusk er innmari utfordrende. For ikke å snakke om hvor mye Christopher jobber for tiden. Det er høysesong på Egon, tempoet på kjøkkenet er skyhøyt. Han løper frem og tilbake der inne i 9-10 timer hver eneste dag, og det er rett og slett ikke mulig med noen fridager. I går hadde han egentlig fri, men ettersom det strømmer på med mennesker i restauranten ble han spurt om å komme inn som ekstrahjelp da også.

NÅ ER JEG FERDIG Å KLAGE!

Om du klarte å holde ut klagingen over vil jeg gi deg en god applaus og takke for tålmodigheten. Og ikke minst, takk for at du fremdeles klikker deg innom! Nå holder jeg på å pakke litt, vaske klær og forberede alt til ferien. Tror aldri jeg har sett så mye frem til et lite avbrekk fra hverdagen som jeg gjør nå!

Vi skal som nevnt tidligere kjøre rundt i vårt flotte land, med telt og pakkenelliker i bagasjerommet. Campe, grille, besøke dyreparken og oppleve hva Norge har å by på. Jeg har for anledningen laget en liten feriebok med tips, oversikt og pakkeliste. Kunne det vært interessant å få innblikk i?

Gi i så fall gjerne beskjed så kan jeg dele noe av innholdet her inne!

4 kommentarer om “NÅ HAR DET VÆRT NOK”

Legg igjen en kommentar