NÅ CAMPER VI I FLEKKEFJORD

Vi har rukket å komme oss til Flekkefjord siden forrige oppdatering! Her har vi allerede sovet ei natt, og er straks klare for å pakke oss inn i soveposen for natt nummer to. Ungene sover så fint der inne allerede, i mens jeg tømmer kameraet for dagens bilder. Vi skaper så mange fine minner, og er opptatt med nye opplevelser hver eneste dag. Denne ferien har gått over all forventning så langt, og jeg kan ikke tro at det allerede har gått over ei uke! Måtte den aldri ende…

Vi har rigget oss til på tidenes nydeligste plass her på Egenes Camping, med nydelig utsikt over fjorden. Det er også rett ved siden av lekeplassen, til ungenes store glede. Dennis løper ned til trampolinen med det samme han har noen minutter til overs, og Oliver kryper rundt i gresset, tuller med naboene og koser seg ordentlig på camping.

Til middag i dag ble det pølser, stekt i stekepanne ved hjelp av koketoppen vi har med oss – den er helt genial! Selges på Biltema, og bruker gass! Absolutt et godt tips om du også skal på telttur i sommer.

Tidligere i dag var vi også en tur i Flekkefjord sentrum – og jeg må bare få si; for en fin by vi besøker for øyeblikket! Jeg er lamslått 😍✨🇳🇴🌿

Legg igjen en kommentar