KRISTIANSAND SENTRUM

Kristiansand leverer! Flaks for meg. Det har nemlig gått opp for meg at jeg har pakket altfor mange såkalte sommerklær, og muligens litt for få langbukser og tykke gensere. I går, da jeg knipset disse bildene, gjorde det ingenting – for været var helt fantastisk. I dag derimot, har vi hatt en del regn, og ikke minst tidlig i dag morges var det litt guffent i teltet. Ikke direkte kaldt, men slik at det var deilig å dra på seg en joggedress i stedet for sommerkjole da vi sto opp. Haugen med de varmeste klærne minker derfor drastisk, og jeg har funnet ut at prioriteringen av de forskjellige plaggene muligens var litt skjevt fordelt.

Heldigvis har vi slått oss ned kun noen få minutters spasertur fra Kristiansand sentrum – og et slikt problem må vel være den perfekte unnskyldning til å handle inn litt nye klær. Det står på planen for i morgen! I tillegg til å feire mamma, som fyller 45 år. Hipp hurra!

Noe av det jeg liker aller best med denne byen er at den er så idyllisk plassert langs kysten slik at du får den fantastisk fine blandingen av både strand, havn og båter – men også parker, shopping og spisesteder. Kristiansand er ekstremt flinke til å gjøre sentrum unik ved hjelp av flotte kunstverk og nydelige blomsterdekorasjoner. I tillegg bugner det av flotte, små fargerike trehus, det må vel kanskje være det fineste av alt her nede!

Nå ligger guttene og sover for natten, og vi gleder oss veldig til bursdagssang og kake i morgen tidlig!

Legg igjen en kommentar