FLEKKEFJORD SENTRUM

Det var én ting vi merket stor forskjell til på Egenes Camping i Flekkefjord i forhold til alle de andre plassene vi lå, og det var temperaturen tidlig på morgenkvisten. Vi frøs aldri i løpet av natten i mens vi lå i soveposene våre, men i det vi skulle ut av dem om morgenen var det alltid ekstra kjølig. I Flekkefjord derimot var det helt uutholdelig. Mest sannsynlig på grunn av det høye fjellet som stoppet solen i å titte frem før langt ut på formiddagen. Campingplassen ligger nede i en iskald dal i skyggen! Første morgenen valgte vi derfor å hoppe i bilen med varmeanlegget på fullt 😅

Vi kjørte rundt og utforsket området, men fant fort ut at vi hadde lyst til å spasere i sentrum. Klokken 7:24, en halv evighet før alle butikker åpnet var vi derfor på plass med vogn og fullt utstyr i Flekkefjord sentrum.

Heldigvis fant vi en skikkelig fin lekeplass hvor vi slo ihjel en del tid. Guttene storkoste seg, og jeg ble helt imponert over byen som har ordnet en så fin lekeplass med kunstgress, border, lekehytter og klatrestativ midt i sentrum. Også så mange fine, glade farger!

Etter en god stund fortsatte vi utforskingen. Det var tid for Oliver sin dupp, og han sov derfor i vognen i mens vi gikk rundt for å titte. Vi var også innom et senter der vi kjøpte litt klær og lekte på tidenes kuleste lekerom! Jeg delte en del fra det på snapchat, @linnthereseee.

Magene ble etterhvert sultne, og vi bestemte oss for å spise langs en av restaurantene på kaien. For å være helt hundre prosent ærlig er ikke dette et spisested jeg anbefaler videre. Vi ble faktisk skikkelig skuffet. Personalet som jobbet der var superhyggelige, men det var liksom alt rundt som ødela.

Maten var helt enkel standard, minnet mer om gatekjøkkenmat. Til en vanvittig pris – men det er greit nok! Det som derimot ikke er så greit er at selve restauranten absolutt ikke var ren. Det var skitt, støv og søppel på både benker, hyller og under bordene. Toalettene var også overfylt av søppel og rot. Der inne var det også lysbrytere uten deksel, med åpne ledninger – livsfarlig 😬

Jeg er egentlig ikke fan av å henge ut verken personer eller bedrifter på denne måten, men når det var så ille føler jeg at det hadde blitt helt feil å ikke informere om det. Nevner ikke navn på spisestedet, men er man kjent i området ser man nok fort hvor det er. Legg i så fall gjerne igjen en kommentar om det bare var vi som var veldig uheldige med tidspunktet, eller om det er et kjent fenomen der.

EN NYDELIG DAG I FLEKKEFJORD SENTRUM!

Legg igjen en kommentar