ET FORFRISKENDE BAD UTE I REGNET

Nå har vi faktisk kommet oss hjem – tidligere enn planlagt, samtidig som det føles som vi har vært borte i én måned. Vi har opplevd helt sinnsykt mye de åtte dagene vi har vært på tur, derfor føltes det helt greit, og faktisk litt deilig å komme seg hjem til huset og rolige dager nå. Christopher har fremdeles ei god uke igjen før han begynner på jobb, og denne tiden har vi tenkt til å slappe skikkelig av! Kun lade batteriene og bearbeide alle inntrykk og opplevelser denne siste ukene. Tilbake til gode sove- og spiserutiner, og skikkelig kvalitetstid, bare oss fire.

I kveld har jeg begynt å sortere bildene fra turen vår slik at det skal være enklere å lage ferieboken for i år. Da kom jeg over disse bildene fra Bie Apartment og Feriesenter som vi overnattet på i Grimstad. En nydelig campingplass med mange ulike fasiliteter. Blant annet flere kjekke lekeplasser, trampoliner og disse bassengene!

Ene dagen i Grimstad regnet det en del, og det tenkte vi var den perfekte muligheten til å teste bassengene. Vi kjente først på vannet i det vi gikk forbi på vei fra butikken – da kjentes det så varmt og godt ut. En halvtime senere da guttene sto der i badetøyet sitt var det riktignok ikke like varmt. Det vil si – i forhold til de 15 gradene i luften, kombinert med regn og sur vind var vannet godt og varmt. Men inntil kroppene deres med en temperatur på 37 grader føltes det fort mye kjøligere.

Jeg ventet på land med Oliver ettersom vi begge mente han var litt for liten til å bade ute i slike temperaturer. Dennis derimot fikk selv bestemme om han ville bade eller ei, og kunne også gi beskjed underveis om han syntes det ble for kaldt. Tror dere han gjorde det? Absolutt ikke 😂 Å bade var knallgøy, uavhengig av temperaturen på vannet eller været over dem.

🐳💧☔️

Legg igjen en kommentar