ENDELIG ER STUEN FERDIG PUSSET OPP!

GJETT HVA!? Etter et halvt år uten tv-benk har vi endelig somlet oss til Ikea for å ta med hjem en helt ny! Tv-benken som egentlig er alt annet enn en nettopp dét, men som jeg har hatt et bilde av i hodet altfor lenge nå. Jeg var skråsikker på at disse tre skapene på rekke og rad under tv-en ville være prikken over i-en i dette rommet. Og nå som de endelig er oppe er jeg SÅ fornøyd!

Ikke bare ble det så bra utseende og interiørmessig som jeg så for meg, men det er også superpraktisk å ha så mange romslige skap i stuen! Her har vi et helt skap med spill, maleutstyr, perlegreier, hobby og puslespill til ungene. Ett skap med alt av ladere, teknisk, tv-boks, dvder og gubbens play station. Det siste skapet har jeg sy-utstyret mitt, symaskin og stoffer.

Jeg er så glad for at jeg valgte å sette i gang dette enorme oppussingsprosjektet for snart et år siden. Det har tatt sinnsykt lang tid og kostet en god del, men det å føle seg så hjemme i huset man bor i gjør absolutt alt verdt det! Til tross for at mange mest sannsynlig synes stuen var finere før oppussingen, bryr jeg meg ikke noe særlig om det – det er jo vi som bor her. FØR-stuen var nok mer moderne og «safe». Sett bort i fra at alt var gjort på budsjett, og enklest mulig – så vi hadde fremdeles strietapet og gardinkappe fra 70-tallet. Mens det ferdige resultatet nå er skikkelig OSS, og vi elsker det! Hjemmekoselig, med masse farger, planter og en god dæsj bohem.

Fortell meg gjerne hva du synes ..OG HELT TIL SLUTT!

FØR OG ETTER BILDER

Slik så det ut når vi kjøpte huset.

Slik så det ut etter budsjett-oppussingen.

Slik så det ut på det verste punktet i prosessen.

Slik ser det ut nå.

3 kommentarer om “ENDELIG ER STUEN FERDIG PUSSET OPP!”

  1. Jeg synes stua deres (og kjøkkenet) ser mye finere ut nå enn på budsjettoppussingen deres 😁 Den er så mye mer personlig og varm nå enn hva den var før! Elsker når du legger ut ting om oppussingen deres 😊

Legg igjen en kommentar