EN IDYLLISK SØRLANDSPERLE!

Nå ligger ungene og sover i rommet ved siden av etter en lang og opplevelsesrik dag – offisielt den første dagen av sommerferien vår i 2020! Vi har slått oss ned på en idyllisk øy rett ved Kristiansand – Odderøya heter den. Her har vi nytt strålende sol og deilige temperaturer hele dagen siden vi ankom klokken fem tidlig, tidlig på morgenkvisten. Det var først nå mot kvelden at regnet begynte å hamre mot teltduken – noe som forsåvidt ikke gjorde noen verdens ting. For ungene sovnet på et blunk begge to, til tross for at de ligger rett ved siden av hverandre i en ny by og omtrent alt av hverdagslige rutiner er snudd på hodet! Nå håper jeg bare resten av natten går akkurat like bra og at de sover leeeenge i morgen tidlig begge to.

For de som følger meg på snapchat fikk dere med dere at vi startet ferien vår da Christopher var ferdig på jobb klokken 23:50 i går kveld. Jeg bar to sovende barn ut i bilen som allerede var pakket klar og tanket opp. Vi hentet min kjære på Egon, og så kjørte vi sørover. Rundt klokken fem i dag morges ankom vi denne idylliske sørlandsbyen.

Vi satte opp teltet, møblerte, bærte og ordnet. Jeg koste meg skikkelig med å lage et ordentlig fint hjem for oss nå disse første dagene av ferien. Planen er nemlig at vi blir her i alle fall i fem dager – så får vi se hvor turen bærer videre etterpå.

Jeg gleder meg til å dele dagene våre med dere, og det skal jeg prøve å gjøre hver eneste kveld etter at guttene er i seng. I dag er jeg riktignok nødt til å runde av her, for med bare 45 minutter med søvn det siste 1,5 døgnet er jeg nødt til å få ladet batteriene ordentlig i natt!

Vi snakkes snart og god natt fra sørlandet!

2 kommentarer om “EN IDYLLISK SØRLANDSPERLE!”

  1. Så fint og koselig! Men er dere sikre på at det er lov å sette opp telt på Odderøya? God ferie videre 🙂

Legg igjen en kommentar