DEN ALLER FØRSTE FISKESTANGEN

I skrivende stund står stelleveske, sekk og matpakke klar ved utgangen av teltet. Jeg har akkurat pakket ferdig til dyreparken i morgen, og Christopher bærer det opp til bilen når han kommer fra fisketur slik at det bare er å hoppe i tøyet og komme oss avgårde i morgen tidlig. Vi har valgt innpasseringstid i parken mellom klokken 8 og halv 9! Helt perfekt, så slipper Dennis å måtte vente lenge før vi kommer oss avgårde. SOM han gleder seg!

En annen som får barndomsdrømmen oppfylt er samboer, som faktisk kjøpte sin aller første fiskestang før vi reiste. Tenk at han i en alder av 24 år aldri har stått på et berg eller ei brygge og kastet. For å si det slik er det en som er bitt av basillen – han har nemlig fulgt skogsstien fra teltet og ut til berget hver eneste kveld etter at guttene er lagt for å fiske i timevis. Flaks for meg – for jeg har fått torsken han har dratt opp! Grillet på grillen med masse salt og pepper oppi – magisk godt.

I går tok vi guttene med oss ut på berget begge to. Dennis hadde nemlig også gledet seg veldig til å fiske, med sin første fiskestang. Litt upraktisk plass for små barn, så han får heller prøve ordentlig på en bryggekant et annet sted. Men det gjorde ingenting for opplevelsens del. Han storkoste seg der han satt på berget, med snøret såvidt uti vannet et par meter foran seg. Ventet på at haien skulle komme, sa han. For det var en hai han ville ha på kroken!

Skikkelig gøy for både store og små!

Legg igjen en kommentar