DAG 2 I DYREPARKEN

Den andre dagen vår i dyreparken fikk vi ikke like fint vær, men det kunne helt klart vært veldig mye verre også! Tipper vi hadde rundt 15-16 grader, også vekslet det mellom overskyet, sol og ørlite regn et par ganger. Vi er likevel veldig fornøyd med denne dagen også, til tross for litt surere vær.

Vi hadde booket tur med toget i Hakkebakkeskogen klokken 9.30, og gikk derfor rett opp til Hakkebakkeskogen i det vi kom inn. Naturligvis en times tid før nødvendig, men det var deilig å være tidlig ute. Det var også en stor lekeplass like ved inngangen til togstasjonen, så da lekte vi der mens vi ventet.

HAKKEBAKKESKOGEN

Da vi endelig fikk komme ombord i hakkebakkeskogen-toget sto vi først i køen! Så digg. Spesielt siden jeg hadde feilberegnet litt, og booket togtur samtidig som Oliver pleier å ha sin første dupp. Vi måtte derfor holde han våken så lenge vi klarte, og når vi fikk komme ombord på toget ammet jeg han i søvn. Han sov så hele togturen og en stund til i armene mine og vognen sin etterpå. Turen tar forresten 40 minutter!

Den får terningkast seks av oss, og var virkelig heeelt i Dennis sin gate. SOM han levde seg inn. Lo, smilte, fulgte spent med og knyttet hendene når det ble nervepirrende og spennende. Jeg filmet en del på snapchat underveis, og det jeg så glad for! Skikkelig gøy å se tilbake på hvor oppslukt han var av dette eventyret som spilte seg ute i Hakkebakkeskogen.

Kort fortalt sitter vi i et tog, som kjører rundt i skogen, og har korte stopp flere plasser hvor det blir spilt av scener fra Hakkebakkeskogen. Man får virkelig være med på en reise, og det hele er skikkelig gjennomført og underholdene! Vi elsket det alle mann.

Her satt vi forresten også familievis, men én meter avstand, og annenhver rad var stengt av.

TØMMERRENNA

Denne tok faktisk Dennis begge dagene, og han elsket det! Jeg var så spent og skeptisk på forhånd – kom han til å gråte, le eller noe midt i mellom? Ettersom det er 2 års aldersgrense tok Christopher tømmerrenna sammen med Dennis i mens jeg ventet nede med Oliver. Den første gangen de prøvde stanset plutselig alt like før Dennis og Christopher skulle ned den største, siste bakken. Vannet ble tømt, og vi som sto nede forsto ingenting. Etter noe som føltes som en evighet kom de gående ned fra skogen. Da hadde de måtte evakuere hele karusellen for det var noe galt med vannet.

Heldigvis fikk de fikset det etter en times tid, og guttene løp til inngangen for å stille seg i kø igjen. Oliver og jeg ventet og ventet, og endelig var det de to vi så øverst i bakken i det båten tippet fremover. Det knøt seg i magen min, og jeg ventet nervøst på hva som skjulte seg bak vannspruten – smil eller tårer?

Gjett hva!? Det var tidenes største smil! Så stort at han ville kjøre om og om igjen. Men ettersom det var en del kø ble det heller én tur hver av dagene. Så bildene her er fra dag nummer to. Han smilte, lo og pratet ikke om annet enn denne karusellen etter at de hadde kommet ned, så dere kan tro vi ble overrasket da vi så bildet!

Haha, det er noe av det skjønneste jeg har sett! Det ansiktsuttrykket! Hahah ååå! 😍😅 Det var altså VELDIG gøy.. men også litt skummelt 😉

TIVOLI

Midt i mellom Kaptein Sabeltanns Verden og Kardemommeby finner man en liten tivolipark! Denne rakk vi også å utforske på dag nummer to. Dennis fikk tatt noen karuseller, fisket forundringspose og trakk i tau. Han vant to bamser, og var strålende fornøyd!

Vi måtte såklart en tur innom Kaptein Sabeltanns Verden den andre dagen også. Plutselig hadde vi en gutt som var frelst av sjørøveren selv! Hver eneste gang vi har kjørt bil i etterkant ropes det fra baksetet «kan vi høre på Wi hoi hai?» Hiv og hoy altså, på Dennis sitt vis.

Vi måtte reise fra dyreparken litt tidligere denne dagen ettersom vi skulle tilbake til plassen for å pakke ned teltet, og så kjøre til en ny camping. Men vi fikk absolutt opplevd mye spennende! STORFORNØYD med våre to dager i dyreparken, sommeren 2020.

Legg igjen en kommentar