BROKKOLISALAT – DET PERFEKTE TILBEHØRET TIL ALT!

Er dere klar for tidenes salat? Verdens beste tilbehør til både grillmat, kjøtt, fisk og fugl? Den passer til det meste. Til og med som reserveløsning til middag helt alene! Jeg elsker denne brokkolisalaten, og har flere ganger endt med å spise den med skje rett fra skåla! Skikkelig digg, og spesielt magisk til grillmat nå i sommersesongen.

DU TRENGER:

300 gram stekt bacon
1 brokkoli
1 rødløk
1 pk majones
1 boks creme fraiche
2 ss eplecidereddik
1 pk pinjekjerner

SLIK GJØR DU

Fremgangsmåten kunne ikke vært enklere! Start med å steke baconet. Bruk gjerne baconterninger, eller skjær skiver i mindre biter. La det så bli kaldt i mens du lager til resten av salaten.

Start med å blande majones, creme fraiche og eplecidereddik, før du kutter opp brokkoli og rødløk, for så å blande alt godt sammen. Super enkelt og skikkelig godt å ha stående i kjøleskapet! Som sagt har det reddet meg fra andre lettvinte, men ikke fullt så sunne løsninger flere ganger. Like godt alene som sammen med noe annet. Under her hadde jeg salaten til lammekaker og blomkål- og sellerirotmos.

HÅPER DET SMAKER!

2 kommentarer om “BROKKOLISALAT – DET PERFEKTE TILBEHØRET TIL ALT!”

  1. Oi, dette så kjempegodt ut! Jeg må prøve 😁 Bruker selv å lage brokkolisalat men det er en litt annen oppskrift! Det er med bacon, brokkoli, rødløk, valnøttkjerner og ost. Og dressingen er laget av majones, sukker og hvitvinseddik ☺️ Elsker alt av sånne salater 🤩

Legg igjen en kommentar