VI HAR REIST PÅ MINIFERIE!

Gjett hva vi har rotet oss borti!? En 24 timers lang miniferie – en prøvenatt i teltet. Planen for sommerferien vår er nemlig 2-3 uker på eventyr rundt i Norge, med teltet i bagasjerommet. Derfor tenkte vi det kunne være greit å sjekke hvordan det går for disse guttene våre å sove i telt for første gang før vi legger ut på en så lang reise. Jeg våger ikke engang tenke på hvordan det hadde gått om vi sto nede i Kristiansand og plutselig fant ut at det var en feil med det helt nye teltet vårt, eller at det skulle bli skikkelig problematisk med to små barn på telttur.

Så nå har vi slått opp teltet på landstedet til besteforeldrene mine. Her er det kort vei inn om det absolutt skulle vise seg at det ikke går i løpet av natten. Men det håper jeg virkelig ikke blir tilfelle – for da er vi nødt til å gjøre om hele planen for årets sommerferie!

Litt dårlig bilde, men under her ser dere altså «stuen». Vi har vanntett teltduk som vi kan feste på til gulv her, men ettersom dette bare er ei prøvenatt har vi gjort det så enkelt som mulig.

Så langt går det over all forventing! Vi fikk satt opp teltet relativt fort tidligere i dag, og jeg regner med det bare blir enklere og raskere for hver gang vi gjentar prosessen. Teltet var også akkurat like stort og romslig som forventet. Dette kommer til å bli et helt fantastisk bosted for oss denne sommeren, og vi gleder oss i hjel til vi endelig kan suse sørover.

Dennis har hatt livets kveld! Han boblet over av lykke, og gliste fra øre til øre fra vi fikk satt opp teltet til han sluknet lykkelig på hodeputen sin for litt siden. Han sover foreløpig alene der inne, mens Oliver som fremdeles våkner en del om natten sover i vognen sin ved siden av oss utenfor frem til vi legger oss. Da slipper vi å bekymre oss for at Oliver vekker Dennis før vi rekker bort for å trøste. Den planen tenker jeg vi kjører i sommer også, med mindre Oliver har begynt å sove rundt.

Nå må jeg innrømme jeg gleder meg veldig til å krype inn til treåringen om noen timer, og ikke minst spent på om natten kommer til å bli så bra som jeg håper!

Legg igjen en kommentar