SOMMERLEK I MAMMAS HAGE

Denne deilige sommerdagen med over 30 grader på måleren har vi nyt hjemme i hagen til mamma. Christopher måtte jobbe, men guttene og jeg lo og koste oss, løp gjennom vannsprederen, spiste litt for mange is og studerte tissemaur.

Dennis har fått sin første vannpistol, og elsker å sprute med den på alt og alle – spesielt på mormoren som hyler til i det den kalde vannstrålen treffer huden! Han syntes også det var skikkelig morsomt å sprute seg selv i ansiktet – både med vannpistolen og vannsprederen.

Vi har egentlig en regel om at det ikke er lov å sprute på andre med vannpistolen før han har spurt om lov. Men når adrenalinet pumper og latteren triller ut av den lille kroppen er det lett å bli revet med. Etter at Dennis hadde sprutet på meg litt for mange ganger uten å spør om lov slengte jeg han over skulderen og dyppet hodet ned i vannbøtta!

Dere skulle hørt han – hylte og lo om en annen. Det var ingen tvil om at det var skikkelig gøy! For ordens skyld dyppet jeg bare håret under altså.

Iiiis!

En fantastisk fin sommerdag i hagen til mamma!

Legg igjen en kommentar