PØLSE I VAFFEL – LAVKARBOSTYLE

Pølse i vaffel – har hørt rykter om at det skal være godt, men jeg må innrømme at jeg har hatt mine tvil. I går da jeg hadde lyst på pølse i brød til lunsj var det riktignok akkurat det jeg bestemte meg for å lage. Orket ikke å begynne og bake pølsebrød der og da når jeg allerede var sulten, så da ble det lavkarbovaffel, eller chaffle som det egentlig heter. De lager du superenkelt på et par minutter!

Vann til pølsene varmet jeg mens vafflene stekte, og hele måltidet lagde jeg altså på maks fem minutter. Det er virkelig SÅ enkelt!!! Og ikke minst – ryktene stemmer absolutt! Pølse i vaffel var skikkelig godt.

LAVKARBOVAFFEL
– også kalt chaffle –

1 egg og 25 gram revet ost pr vaffel.
Kakk egget, rør inn osten og stek i vaffeljernet – gjerne i litt smør!

Fyll med akkurat det du ønsker! Råløk, ketchup, majones og helt fersk gressløk fra urtehagen min! Hadde egentlig lyst å ha litt guaccamole på også – tror det hadde blitt meget godt, men avokadoen var dessverre overmoden. Det får jeg heller prøve neste gang!

TIPS! Pølsene fra Jacobs Utvalgte har minst karbo av dem man får kjøpt i Norge.

Håper det smaker!

Legg igjen en kommentar