MIN GRØNNE JUNGELSTUE!

Gjett hva jeg har pådratt meg i disse corona-times? Yes, en enorm lidenskap for planter – grønne stueplanter. Jeg kjøpte min første monstera stikling av en privatperson på facebook ganske tilfeldig, og da var det gjort. Fortalte dere vel den historien for noen uker siden? De siste ukene har det derimot tatt helt av! Jeg har en enorm liste over planter på ønskelisten, og skroller daglig gjennom både Finn og feeden på planteinstagrammen min for inspirasjon! Jepp, jeg har altså opprettet en egen planteinsta – du finner meg under navnet @jungelstue

Jeg koser meg så mye hjemme nå om dagen. Duller og steller med disse plantene flere ganger om dagen. Tenk at jeg ikke har oppdaget gleden ved planter før nå! Minuset er bare at lille Oliver på ett synes planter er minst like gøy som mammaen sin og river tak i hvert et blad han når opp til. Plasseringen av planter på disse bildene er derfor mer en drøm enn realiteten.

Mesteparten av plantene står på kjøkkenbenken, langt bort fra små barnefingre, og så har jeg noen oppå hyller og møbler. De på stuebordet lot jeg derimot stå nå etter at bildene var tatt. For koselig til å ta vekk synes jeg. Kanskje plantene ikke blir så spennende for lillemann om de står innenfor rekkevidde over tid? Er i alle fall lov å håpe!

Mange av plantene mine begynte som bittesmå stiklinger, og har allerede vokst seg ganske store. Gleder meg veldig til de blir enorme og gir en enda deiligere ro til huset!

Planter altså!
🌿✨🌱
Kan garantert brukes som alternativ til medisin mot psykisk sykdom.

2 kommentarer om “MIN GRØNNE JUNGELSTUE!”

  1. Nydelige planter og stua du har. Liker fargen på veggene. Husker du hva fargen heter? 🙂

Legg igjen en kommentar