MIDDAGSFORSLAG PÅ LAVKARBO FOR 1 UKE

KJØTTBOLLER I SALSA

Lag dine egne kjøttboller av kjøttdeig, fløte, masse godt krydder og evt finhakkede urter og grønnsaker. Gjør det gjerne enklere også om du ønsker! Stek dem i en god klatt smør og ha så en boks med hakkede tomater over kjøttbollene i panna. Tilsett finhakket chili, rødløk, hvitløk og korriander. La det småputre til ønsket konsistens!

BAKT KNUTEKÅL MED OST, BACON OG RØMME

Oppskriften på denne har jeg delt tidligere HER.

PANNESTEKT TORSK MED GRØNNSAKER

Stek torsk på panne med masse smør. Kutt også opp rødløk, sopp og paprika som du steker i samme panna. Server med en god klatt sæterrømme på toppen.

KJØTTDEIG MED LØK, RUCCOLA OG ROSENKÅL

Denne er super enkelt, og veldig lett å tilpasse for å få brukt restene i kjøleskapen siste dag før ukeshandling. Her har jeg rett og slett bare stekt en pakke kjøttdeig og blandet inn smørstekt rødløk, kokt rosenkål, ruccola og hatt sæterrømme som dressing! Husk masse godt krydder, spesielt på kjøttdeigen.

PANNESTEKT KYLLINGFILET MED RUCCOLA OG BACON

Stek kyllingfileten i smør, legg på en seng av ruccola og topp med baconterninger!

HVITLØKSBAKT SKREI MED SOPP OG BACON

Ha skrei i en ildfastform sammen med litt hvitløk og sopp. Smør og urter! Stek bacon på siden og server gjerne med hvitløkssmør.

SPARE RIBS MED BLOMKÅLMOS OG ROSENKÅL

Spare ribs og rosenkål i ildfastform i stekeovnen! I mens det godgjør seg koker du et blomkålhode mørt, før du moser sammen med smør, fløte, pepper og himalayasalt. Skikkelig godt!

Barbequesausen kan kjøpes HER og ved å benytte rabattkoden 7TJAT får du 50,- avslag!

HÅPER DET KAN VÆRE TIL INSPIRASJON!

Legg igjen en kommentar