JEG HAR BLITT HUN GALE PLANTEDAMA!

Disse magiske timene etter at ungene er lagt om kvelden, og samboer er på jobb – tutler jeg rundt i huset med podkast på øret og steller med plantene. Ser etter ulumskheter, vanner, klipper, potter om og følger spent med på nye skudd. Planter altså, det er så koselig! Når jeg driver rundt som dette og steller med dem er jeg helt sikker på at hvilepulsen min faller til langt under 50! Neida, det er ikke så ille, men det er ingenting som gir meg en så deilig ro i kroppen.

Noen ganger tar jeg meg selv i å tenke over hvordan denne personen jeg har blitt ser ut utenfra, og da må jeg le litt av meg selv. Jeg husker jeg likestilte disse gale damene med huset fylt av planter på samme måte som de gale kattedamene som bodde alene sammen med flere dusin katter. Og nå har jeg blitt en slik gal plantedame selv 😂

Jeg har allerede begynt å tenke på ferien vår om et par uker! Hvordan i alle dager skal jeg løse det med plantene? Jeg kommer tross alt til å være borte i rundt 2 uker, og forlate dem her i et varmt hus midt på sommeren uten vann 😳

Har sett det finnes såkalte ferievannere på Biltema – noen som har prøvd dem?

En kommentar om “JEG HAR BLITT HUN GALE PLANTEDAMA!”

  1. En ferievanner kan væra lurt å prøve ut, ikke prøvd ut noen enda selv. Men noen kan vel komme innom å vanne for deg? Trøsten er at du har mange grønnplanter, og de klarer seg faktisk veldig godt uten vann en god stund 😃👍🏻

Legg igjen en kommentar