HJELP OSS Å HJELPE!

Nå er det en stund siden sist jeg tittet innom her, men de siste dagene har jeg rett og slett hatt tankene et helt annet sted. På søndag mistet tanten til Christopher sin eldste sønn. Christopher har mistet sitt søskenbarn. Han ble bare 26 år gammel, og det hele er ufattelig trist! Christopher er nede hos tanten sin hele dagene for å trøste og hjelpe henne. Nå er det begravelsen som må planlegges, men begravelse er dyrt, og hun er ikke så godt stilt økonomisk. Vi har derfor startet en spleis for å hjelpe henne på veien slik at hun får gi sønnen sin en verdig og fin begravelse!

Om du har mulighet til å hjelpe setter vi SÅ stor pris på alle bidrag – ingen beløp er verken for store eller for små ♥︎

Tusen takk!

En kommentar om “HJELP OSS Å HJELPE!”

Legg igjen en kommentar