HISTORIEN BAK EPLETREET I HAGEN!

Blah! Skikkelig skuffa da jeg sjekket værmeldingen nå nettopp og oppdaget at det er forventet 11 grader og regn i morgen. Nå som det først var blitt så varmt og pent! Klamrer meg riktignok til håpet om at det kun er for noen dager før vi får fortsette denne deilige sommervarmen vi har hatt de siste dagene. Jeg som akkurat var på senteret for å kjøpe inn flere sommerklær til guttene i dag.

Disse bildene her er fra søndag som var. Da nøt guttene og jeg ettermiddagen på besøk hos min kjære mamma i mens Christopher var på jobb. Vi koste oss med vannlek, frukt og digg på terrassen i timevis. Oliver fikk til og med smake sin første is – om vi ser bort i fra de få slikkene på isen han fikk på sykehuset for et par måneder siden.

Epletrærne til mamma er stappfulle av blomster! Så utrolig spennende. Det beste av alt – det er vårt også. Eller Dennis sitt for å være korrekt! I hagen vår har vi ett stort epletre – det fikk Dennis til dåpen sin og ble plantet da han kun var et par måneder gammel. Sammen har de vokst seg store i løpet av de siste tre årene – Dennis og treet. Også har vi et lite plommetre – som Oliver fikk til sin dåpsdag, og som jeg gleder meg til å se vokse sammen med lillebror de neste årene. Det er altså en så enormt koselig og rørende dåpsgave å gi. Ikke minst noe barna har glede av i lang tid etterpå – de kan jo plukke frukter av det hver eneste år i oppveksten.

Nå pratet jeg meg helt bort her! Det jeg egentlig skulle fortelle var at dette epletreet til Dennis har fått masse hvite små blomster nå i år. For aller første gang! De tre forrige somrene har det kun vokst frem masse grønne blader, mens i år ser det ut til å komme noe mer. Krysser fingrene for at vi får like mange epler som blomster – det hadde vært gøy det!

En deilig sommerdag hos mamma!

Legg igjen en kommentar