HELE GJENGEN PÅ PIKNIK OG BADING!

Her slo vi oss ned i ettermiddag! Vi samlet hele gjengen, og var på det meste 6 voksne og 7 barn. Med tepper å sitte på og mat i bagen koste vi oss gløgg i et par timer midt i mellom barnehage og legging. Det var så gøy at vi har bestemt oss for å ha Dennis hjemme fra barnehagen i morgen, bare for å nyte solen sammen enda litt mer.

Ungene koste seg skikkelig i vannet, som faktisk var overraskende varmt! Helt til solen forsvant bak trærne og det var på tide å komme seg hjemover. Til og med lille Oliver syntes det var skikkelig deilig å dyppe tærne sammen med pappaen sin.

Jeg sitter og funderer på hva vi skal finne på i løpet av morgendagen. Værmeldingene melder minst like fint vær, så det hadde vært gøy å finne et annet sted det er mulig å bade. Muligens også gi endene mat ettersom vi har noen tørre brødskiver med oss hjem igjen som ikke ble spist i dag!

Kom gjerne med tips om du er kjent her i området!

2 kommentarer om “HELE GJENGEN PÅ PIKNIK OG BADING!”

  1. Hei! Ingen kritikk bare viktig advarsel. Alltid skjær opp en drue i 4 biter før de serveres til barn. Veldig mange barn kveles årlig av druer som ikke er oppskjært.

Legg igjen en kommentar