FAMILIEUTFLUKT MED GUTTENE MINE

Jeg savner allerede temperaturene opp mot 30 grader og den strålende solen som har skint fra knall blå himmel omtrent hele Juni måned. Værmeldingene for første del av Juli minner derimot mer om høst enn sommer. La oss for all del håpe det bare er for en kort periode før den varme, deilige sommeren er tilbake igjen. Mest av alt håper jeg solen stråler på sørlandet fra 13. Juli og utover – det er nemlig da vi reiser på ferie.

Disse bildene her er vel fra torsdag i forrige uke om jeg ikke husker feil. En av flere dager vi har tatt Dennis fri fra barnehagen den siste tiden. Vi merker så godt på hele gutten at det tar på å tilbringe dagene i barnehagen nå som det har vært så varmt, og flere av de andre barna også har dratt på ferie. Da er det nok godt for han med et avbrekk inni mellom, rolige dager hjemme med oss og en forsmak på ferien som er rett rundt hjørnet! Men ikke minst er det ekstra gøy å ha han hjemme på dager hvor det er fint vær, og vi kan dra ut på eventyr sammen. Skape fine minner og opplevelser – bare oss fire.

Disse to bildene over her ble tatt bare noen få sekunder etter bildet under. De frekke måkene som svevde i luften over oss mens vi satt å nøt en liten matbit våget seg altså helt ned på bordet for å hente den halvspiste donuten til Dennis! Måken her var vel bare en halvmeter i fra Dennis i det den tok med seg hele donuten opp i luften. Flaks at vi hadde kjøpt med oss en firepakning! 😅

Vi startet denne torsdagen hjemme i hagen, men fant fort ut at vi ønsket å gjøre noe litt mer spennende. Dennis hadde veldig lyst til å måte endene, så da fant vi frem det, sykkel til eldste, vogn til minste og gode sko til oss voksne. Turen passet perfekt med dupp nummer to for Oliver – vi gikk bort og matet endene i mens han sov, før vi alle badet i vannet og deretter satte kursen hjemover igjen. Timene raste avgårde, og vi koste oss skikkelig!

En helt perfekt torsdag, som vi avsluttet med grillings da vi kom tilbake til hagen!

Legg igjen en kommentar