DIY: TAKLAMPE PÅ BUDSJETT

ENDELIG! En taklampe jeg er strålende fornøyd med, og som både er gjenbruk, DIY og kjøpt på budsjett. Jeg var lenge på jakt etter ei taklampe på ei slags skinne. Ønsket flere pærer hengende ned ganske lavt over spisebordet. Da lampen under – beklager, men fant ingen bedre bilder – dukket opp i ei kjøp, salg gruppe på facebook slo jeg til! Tror ikke jeg betalte mer enn en hundrelapp for den.

Jeg målte opp midten av spisestuen og skrudde den fast i taket. Lampen var kun montert med stikk da vi fikk den i hus. Dermed brukte vi den en stund slik, før jeg omsider sneglet meg til å koble den om. Jeg fjernet den gamle lampen i spisestuen, som dere ser på bildet over her. Kuttet så ledningen på den nye, og koblet den til takpunktet i stedet for stikkontakten.

Deretter kuttet jeg av alle de fem lampene som hang ned, i ulik høyde. Kjøpte sorte lampesokler fra Jula til 29,- stykket. Monterte på, lakket skinnen i taket matt sort i stedet for krom, og skrudde i litt ulike ledpærer helt til slutt.

Mangler forresten et siste strøk med maling i taket!

Vipps, voíla!
Ny lampe på 1-2-3, lett som en plett, og på budsjett!

3 kommentarer om “DIY: TAKLAMPE PÅ BUDSJETT”

  1. Det ble skikkelig fint! Du er så kreativ! Hvordan kommer du på alt?🤩😍

  2. Ble kjempefint, men er det ikke utrolig tungvint å sette ting på plass før dere er ferdig å male? Må dere ikke skru alt ned for å male siste strøket? Så dere hadde gjort det samme i gangen. Ikke ment som kritikk, men syns det virke som mye ekstra arbeid

  3. Anonym: Joda, er nok litt tungvindt, men vi jobber så tregt at det hadde aldri gått om alt var «demontert» og stuet bort. Vi tar det sakte og i et behagelig tempo, og da går det gjerne ei uke og to mellom hver gang malingsspannet dras frem. Nok av ting å henge fingrene i med en mann som jobber mye og to små barn, så da blir det til at oppussingen havner litt nedover på prioriteringslisten 😊

Legg igjen en kommentar