DETTE SKAL VI GJØRE I SOMMERFERIEN!

Det er vel ingen hemmelighet at det ser nok så mørkt ut for denne Spaniaturen som vi bestilte før pandemien oppsto. Det kan helt klart enda skje mye de siste seks ukene. Ettersom Spania åpner for turister nå 1.juli, og Ryan Air starter flyvninger til Spania rundt samme dato er det egentlig UD det står på. Om de forandrer reiserådene innen 14.juli og karantenereglene oppheves, skal man ikke se bort i fra at det blir Spania på oss likevel.

Jeg har derimot innsett at denne reisen henger i en tynn tråd, og heller begynt å legge en PLAN B. Om UD ikke forandrer reiserådene pakker vi heller vogn, bager og TELT i bilen, og setter kursen sørover. Tidligere denne uken kjøpte vi oss et helt nytt, stort telt med oppholdsrom og to soverom – vårt hus for sommeren! Planen er foreløpig veldig åpen, men vi skal i alle fall innom Kristiansand Dyrepark. Mye mulig vi også fortsetter over havet, og videre ned til Danmark.

Jeg går nesten på veggen av all usikkerheten rundt denne sommeren. Vanligvis ville jeg hatt hver eneste detalj for hele ferien klar allerede. En solid plan med masse eventyr og opplevelser for å få best mulig utnytte av disse deilige ukene midt i sommeren – uten jobb og barnehage.

I stedet sitter jeg nå her med en halvveis plan for både det ene og det andre. Det er så mye som skjer på så kort tid – endringer i regler og smittevernstiltak å ta hensyn til. Vanskelig å planlegge noe som helst i grunn. Får vel innse at jeg bare må la kontrollbehovet slippe litt, og ta en dag av gangen. Så lenge vi er sammen er jeg sikker på at vi får en fantastisk fin ferie uansett!

Sommeren 2020 – i alle fall en ferie vi ikke kommer til å glemme med det første!

Legg igjen en kommentar