DETTE BLIR EN STOR UTFORDRING!

I dag har vi en veldig spennende og krevende natt foran oss. Tiden er inne for å gjøre en stor helomvending. En forandring i rutinene. Det kommer til å bli ekstremt tøft for oss, men kanskje enda verre for lille Oliver. Han har nå rundet året, men det ser ikke ut til at interessen for pupp kommer til å forsvinne med det første.

Dennis sluttet å amme på natt da han var rundt 8-9 måneder. Dette gjorde han helt av seg selv – fant vel ut at det var mye deiligere å sove gjennom hele natten. Oliver derimot er helt motsatt. I hans tilfelle er det pupp som er livet! Mulig det har noe å gjøre med at han verken tar tutt eller har en kos han finner trøst i. Ikke vet jeg – det eneste jeg vet er at det nå er på tide at vi begge får sove litt bedre.

Ammingen på natt har bare blitt oftere og oftere etterhvert som han har blitt større, og nå er det over ett år siden jeg sov noe mer enn 3-4 timer sammenhengende. Jeg leeeengter etter mer søvn, og håper for alt i verden at denne overgangen går knirkefritt i løpet av et par dager. Både Oliver og jeg har veldig godt av å få sove uavbrutte netter nå. For slik det er nå kan vi ikke fortsette. Nå drikker han vel omtrent hver andre time gjennom hele natten, dag ut og dag inn. De verste nettene enda oftere enn det også.

Den største utfordringen her, og forklaringen bak den hyppige ammingen tror jeg kommer av at puppemelk virkelig er livet for lillebror. Han spiser minimalt med vanlig mat, og nå som han er ettåring er det klart han trenger litt mer mat for å bli stor og sterk. Kan ikke leve på morsmelk for alltid.

Mange som blir overrasket over hvor småspist han egentlig er med tanke på størrelsen hans, men eneste forklaringen der er vel at morsmelken min er nødt til å være skikkelig kaloririk… Muligens fløte 😅 Melken alene var jo nok til å mette både Dennis og Oliver helt til de ble 6 måneder gamle. Og Oliver lever jo omtrent bare på den enda, nå som han er 1 år!

Dere får ønske oss lykke til i kveld! Veldig spent på de neste nettene, men vi har planlagt dette godt en liten stund nå – og timet det med Christophers fridager. Så nå håper vi bare overgangen går fort og knirkefritt!

Legg igjen en kommentar