ALT BLE BRA – OLIVER 1 ÅR

Nå har vi hatt en ettåring i hus i 2 dager allerede. På selve dagen stelte vi i stand et veldig lite koronavennlig selskap – med kun de aller nærmeste. Mulig vi tar enda en feiring og to med resten av familien om en liten stund, men vi følte ikke det var nødvendig på selve dagen nå i disse tider.

Tema for festen hadde jeg i grunn planlagt i en evighet – nemlig å gjøre det helt enkelt, og bruke dåpspynten om igjen. Ikke noe mer innviklet enn fargen grønn som tema altså. Akkurat som jeg gjorde med Dennis på hans ettårsdag. De neste årene vil han ha tydeligere interesser og større glede av et mer konkret tema, så akkurat ettårsdagen tenkte jeg det er greit å gjøre så enkel som mulig.

Men så skjedde alt det her. Korona, karantene, virus og pandemi. Regnbuen har vært symbolet for håp i disse tider. Sammen med ordene «ALT BLIR BRA». Dermed føltes det nesten som en selvfølge at jeg måtte ha regnbuetema på dagen hans. For i Olivers tilfelle ble jo faktisk alt bra igjen. Nå føles det bare som en fjern drøm at han faktisk var smittet og innlagt på sykehuset. Det er godt vi mennesker har en evne til å fortrenge og glemme det vi helst ikke vil huske.

Selv om Oliver syntes det var litt rart å være samlet så «mange» rundt spisebordet, og var uvanlig rolig mens gjestene var på besøk var det ingen tvil om at han koste seg. Han fikk spise akkurat som han ville. Grise seg helt ut – spise cupcake alene og knaske på masse frukt.

Han fikk også mange fine gaver, og fikk hjelpe til å dra bort papiret. Selv om storebror helt klart syntes det var mye mer spennende enn bursdagsbarnet selv. Haha, han hadde jo faktisk sneket seg inn på kjøkkenet hos mamma tidligere på dagen, og åpnet Olivers bursdagsgaver i skjul.

Noe av det beste med hele fødselsdagen var helt klart været! Strålende sol, varmt og godt. Derfor forflyttet vi oss fornøyde ut i hagen etter at kaker og kaffe var inntatt.

En nydelig ettårsdag for lille skatt!

Legg igjen en kommentar