VERDENS BESTE LAVKARBOVENNLIGE VAFLER

Endelig har jeg fått til en magisk vaffeloppskrift! Til og med min kjære som er over gjennomsnittet kresen likte disse – og jeg sa ikke engang at de var lavkarbovennlige før etterpå. Han trodde de var helt vanlige vafler, med mel, sukker og det hele! Magisk gode.

De bør riktignok spises samme dag – jeg gjemte noen til dagen etter, og da var de hakket tørrere, og «knakk» liksom i brettene.

DU TRENGER
(cirka 7-8 vafler)

300 g sæterrømme

30 g smeltet smør

20 g tagatesse

30 g pofiber

4 egg

1 ts bakepulver

ei klype himalayasalt (evt vanlig salt)

SLIK GJØR DU

Start med å piske sammen rømme og egg. Smelt smøret og pisk også dette inn i røren. Når alt er blandet godt sammen har du resten av ingrediensene i og pisker godt til du får en jevn og fin røre. La den så svelle i 15-20 minutter før du starter stekingen. Lett som en plett!

Server gjerne med sukkerfritt syltetøy og rømme, smør og tagatesse eller bare masse saftige bær.

Håper det smaker!

Legg igjen en kommentar