REISE TIL SPANIA I JULI?

Tenk at jeg har glemt helt å dele disse fine vårbildene med dere! De ble tatt på en av de varmeste dagene for ei uke og to siden. Hele 18 grader var det vel i skyggen, og da koste guttene seg veldig med vannlek på terrassen. Spesielt Dennis syntes det var kjempe gøy, og tutlet faktisk for seg selv i nesten to timer! Da var vannet blitt så kaldt og gutten så våt at det var på høy tid å gå inn for en varm dusj etterfulgt av tørre klær.

Vi koste oss med masse bær i den deilige solen, og smakte på sommeren vi har i vente. Krysser fingrene for at den blir veldig fin med mye opplett og varme dager.

Det begynner å se mørkt ut for Spaniaturen vi bestilte på nyåret, men jeg lever enda i håpet om at det på mystisk vis går an å reise i slutten av juli likevel. Vi bor tross alt i egen leilighet, så vi er kun avhengig av at flyet går. Mulig jeg er helt på bærtur når jeg enda bærer håpet, spesielt ettersom hele reisefølget mitt for lengst har gitt opp tanken. Men det får så være. Fint skal vi nok få det i sommer uansett – Spania eller ei.

🌸 🌱 ☀️

En kommentar om “REISE TIL SPANIA I JULI?”

  1. Tror nok det må skje noe utrolig for at man kan reise til Spania i sommer, da regjeringen i Spania har sagt de vil åpne grensene for utenlandske i oktober. Selv sitter vi med kryssede fingre men har nok gitt opp håpet…

    Vi hadde og en tur i mars som ble kansellert, og vil bare si at det er eg mareritt å få tilbake penger fra Ryanair, ved at de prøver å få oss til å godta en tilgodelapp.. og at pengene vil komme om ett år om vi vil ha refunsjon

Legg igjen en kommentar