PÅ TRENINGSTUR MED GUTTENE OG JOGGEVOGNA!

Da vi satt oss i bilen på vei hjem fra barnehagen i dag hadde vi en sliten barnehagegutt i baksetet – som til tross for lavt energinivå hadde veldig lyst til å være ute. Solen strålte fra blå himmel, og temperaturmåleren på bilen viste hele 15 grader. Jeg spurte om han hadde lyst til å gå en lang tur sammen med Oliver og meg – da kunne vi bruke den røde vogna. Høy jubel fra baksetet!

For dere som er lokalkjente; vi gikk rundt Djupedalen, og ettersom vi bor på Solvang startet vi ved Eivindsvatnet, gikk om Kattanakk, hadde et lite stopp innom mamma også gikk vi gjennom Haraldsvang på vei hjem igjen.

Det ble en skikkelig god tur, og jeg kjenner meg helt ferdig i bena nå! Å dytte disse to prinsene opp alle de bratte bakkene fikk det til å brenne i lårene mine. For å få ei skikkelig god treningsøkt valgte jeg også å jogge med vogna på de flate partiene og i nedoverbakker.

Denne søsken- / sykkel- / joggevognen er perfekt til turer som dette – med to barn, høyt tempo og mange bratte bakker! Den er nemlig ekstremt stødig, har håndbrems på håndtaket og sikkerhetsreim som jeg hadde rundt håndleddet under hele turen. Det gjorde det helt trygt å jogge med vogna! I tillegg var håndbremsen til veldig god hjelp da vi kom på toppen – bena mine føltes som gele, og vi hadde ekstremt mange bratte nedoverbakker foran oss. Da var det deilig å holde bremsen inne, også kunne jeg gå det tempoet jeg ønsket i stedet for å bli dratt etter nedover fjellet.

Vi møtte mange hunder, fugler, ja til og med en hest på veien! Skikkelig stas for guttene. Dennis vinket til alle vi gikk forbi og sjarmerte et par dusin mennesker denne ettermiddagen. Traktor og gravemaskin gikk vi også forbi, og da måtte vi stoppe litt og studere kjøretøyene.

VELDIG KOSELIG TRENINGSTUR!

Legg igjen en kommentar