OVNSBAKT EGG MED BACON – perfekt til frokost

Trenger du ny inspirasjon til frokostmåltidet? Følgende oppskrift skal i følge alle mine tre gutter være meget god. Selv liker jeg dessverre ikke egg, og kan derfor verken uttale meg eller bedømme smaken, men utseendemessig er den absolutt godkjent!

DU TRENGER

6 egg

6 baconskiver eller salami

salt og pepper

litt olje til smøring

SLIK GJØR DU:

Start med å smøre et muffinsbrett med litt olje. Surr så ei sneie bacon langs kanten i hvert hull, eventuelt kan du ha i ei salamiskive. Jeg brukte 3 av hver (baconet mitt var skjært i mindre biter før jeg visste hva jeg skulle lage, men bare se bort i fra det. Resultatet blir nok best med hel baconskive). Kakk så eggene forsiktig, og ha dem oppi formene.

Krydre med et dryss salt og pepper før du baker dem i stekeovnen på 200 grader i cirka 12-15 minutter. Juster tiden selv etter hvor godt stekt du ønsker egget.

Server gjerne sammen med bær, tomatbønner, brødskive med smør eller lignende.

Under ser du et eksempel på et av middagsmåltidene til Oliver (11 mnd).

Eller et typisk frokost- eller kveldsmåltid til Dennis (3 år).

HÅPER DET SMAKER!

Legg igjen en kommentar