NÅ SKAL GANGEN MALES I DENNE DRISTIGE FARGEN!

Gangen, dere! Føles som et evig langt prosjekt. De siste dagene har jeg endelig fått ut fingeren og tvunget meg selv i gang her inne igjen. Jeg har sparklet og pusset, sparklet og pusset. Fuget og gjort det meste klart. Nå er det SNART klart for maling, og jeg gleder meg SÅ til malingen kommer på veggen. Føler det kommer til å forandre uttrykket i hele rommet. I dag vil jeg gjerne vise dere fargen og noen siste bilder av gangen vår før den blir mange hakk sprekere.

SLIK SÅ GANGEN UT DA VI HADDE REVET ALT DET GAMLE

SLIK SER GANGEN UT I DAG

Jeg skulle så gjerne ønske at jeg hadde flere bilder fra da vi kjøpte huset. Det har nemlig skjedd helt ekstremt mye siden den gang. Da var det dere ser på bildene her delt opp i hele tre mindre rom med en buet åpning i mellom. Skal absolutt rote meg gjennom hele harddisken for å se om jeg finner igjen noen bilder fra den gang når jeg deler de helt ferdige ETTER bildene av dette rommet ganske snart.

SLIK SÅ GANGEN UT DA VI HADDE REVET ALT DET GAMLE

SLIK SER GANGEN UT I DAG

På veggen til venstre her henger et nydelig brodert bilde som ikke kommer helt til sin rett med hvit vegg som bakgrunn. Det har helt fantastisk fine farger og kommer til å gli så fint sammen med den oker fargede veggene ganske snart!

SLIK SÅ GANGEN UT DA VI HADDE REVET ALT DET GAMLE

SLIK SER GANGEN UT I DAG

– slik ser fargen vi har valgt ut –
OKER

Nå er jeg spent på hva du synes om fargen i seg selv, og om du tror det blir bra med denne på veggene i gangen?

En kommentar om “NÅ SKAL GANGEN MALES I DENNE DRISTIGE FARGEN!”

  1. Jeg hadde matt oker på ene stueveggen. Den ble dessverre ikke så fin.. så skitten ut i noen lysforhold, men oker er ellers en fin farge 🙂 jeg ble fort lei, byttet etter 1 år til en lysere farge.

Legg igjen en kommentar