I DAG FIKK VI HILSE PÅ DENNE LILLE SKATTEN

I dag har vi vært på babybesøk! Helledussen! Se denne vakre, lille – Theo Sylvester. Han kom til verden for bare en måned siden, faktisk på mammaen sin bursdag. På toppen av det hele ble det også frieri inne på fødestuen samme dag. Tenk det!

Vi har hatt lyst til å hilse på så lenge, men ettersom det ikke har vært tiden for besøk har vi pent måttet vente. Nå begynner samfunnet så smått å åpne opp igjen, og i går gikk FHI ut med at det var “trygt” for barnebarn å møte sine besteforeldre igjen. Ikke er vi barnebarn, og ei heller besteforeldre, men vi benyttet likevel muligheten til å snike oss innom for å hilse på.

Det er rart hvor fort man glemmer hvor små babyene er i starten. Med oss hadde vi vår egen “lille” baby på 11 kilo som plutselig ble veldig stor i forhold til dette lille knøttet på drøyt 4.

Første av mange møter mellom disse jevngamle tremenningene.

Oliver syntes det var veldig fascinerende med dette lille mennesket som var mindre enn han selv, men likevel lagde sine egne lyder og kikket nysgjerrig rundt seg. Han prøvde stadig å krype bort for å finne ut hvem han var. Men den nærkontakten må vi nok gjemme til lille Theo Sylvester er blitt større og verden er normal igjen.

♥︎ ♥︎ ♥︎

Legg igjen en kommentar