GRATULERER MED 1 ÅRSDAGEN, OLIVER!

HIPP HURRA for vår kjære Oliver! Tenk, nå er det allerede et helt år siden du satt bom fast på vei ut i denne verdenen. Jeg trodde på et tidspunkt at jeg skulle dø, eller i alle fall at de måtte skjære deg ut. Det er rart hva 2,5 time med full åpning og pressrier gjør med et menneske. 😅 Men ut kom du heldigvis til slutt! Vi var rimelig slitne etterpå begge to – og du var faktisk så sliten at du sov omtrent døgnet rundt de neste månedene. Jeg tror du var 4-5 uker da du åpnet øynene for å kikke ordentlig rundt deg for første gang. Mye mulig det også var på grunn av at du kom ut en hel måned før du egentlig skulle.

Fra dag én har du vært tidenes enkleste baby! Det eneste du gjorde de første seks månedene var å sove og smile. Tenk at det går an. Vi føler oss så takknemlige og heldige, og du ble gang på gang skrytt opp i skyene på alle kontrollene på helsestasjonen. «Definisjonen på en sunn og frisk baby» kalte de deg.

Nå som du har begynt å bevege deg mer – krype rundt, reise deg opp, klatre, falle og reise deg opp igjen er livet blitt en lek. Du elsker å utforske! Leker og ler dagen lang. Jeg er helt sikker på at du ikke har en eneste bekymring i denne verden, og smilene dine smitter over på oss andre hver eneste dag. Pappa og jeg har vel aldri kranglet så lite som etter at du kom inn i denne familien med et eneste stort smil! Dennis har også fått en god og gøyal lekekamerat for livet.

Dennis! La oss prate litt om han. Ditt store idol. Livets forbilde. Da du lå alvorlig syk med covid-19, dehydrert og full av feber var det kun Dennis som klarte å få frem et lite smil hos deg. Han har siden dag 1 vært din store helt. Du studerer han dagen lang, og vil gjerne gjøre akkurat det samme som storebroren din. Aller helst vil du også leke med akkurat de samme lekene som han leker med – noen ganger til storebrors store frustrasjon. Men det gjør ingenting – du tar det med smil, det også, og finner noe annet å leke med i stedet.

SOM jeg gleder meg til å følge fine, gode, smilende deg i oppveksten! Jeg gleder meg enormt til å se hvilken stor, fin gutt du kommer til å bli. Og ikke minst nyter jeg deg akkurat som du er nå i dag – mens du enda er babyen min. I bare en liten stund til!

Legg igjen en kommentar