DET HAR JAMMEN SKJEDD MYE PÅ ETT ÅR!

Jeg har så vidt begynt å tenke tanken på et aldri så lite bursdagsselskap – Oliver sitt første. Kun med de nærmeste, og muligens ute om været tillater det. Tenk, nå er det bare få uker igjen til han blir ett år! Tiden har flydd avgårde, og det var ikke før jeg bestemte meg for å ta samme bilde av guttene som jeg gjorde for ett år tilbake at jeg så hvor mye de begge har vokst. Ikke bare fysisk, men båndet dem i mellom har utviklet seg enormt!

Dennis har aldri vist tydelig tegn til søskensjalusi enda, men han var veldig skeptisk til Oliver i starten. Det gikk faktisk et par måneder før han var komfortabel med å holde han på fanget sitt. Før det ville han helst bare være nær han om vi var i nærheten. Sikkert skummelt å plutselig få en liten, levende baby inn i familien som krevde en del av oppmerksomheten til mamma og pappa.

1 år i mellom bildene

Dette bildet til venstre viser veldig godt hvordan det var. Oliver var nokså likegyldig og skjønte ikke noe, mens Dennis var super skeptisk. Høyrebildet derimot, som jeg tok for et par dager siden smelter hjertet mitt! Det speiler forholdet deres på en prikk. De er SÅ gode venner, og leker, ler og smiler til hverandre dagen lang.

Se så mye de begge har vokst! Jeg er skikkelig glad for at skjebnen ville ha det til at guttene skulle bli såpass tette i alder. Tenk så mye glede de kommer til å ha av hverandre i årene som kommer.

For en fin periode av livet dette er! PERIODEN SOM SMÅBARNSFORELDRE ♥︎

3 kommentarer om “DET HAR JAMMEN SKJEDD MYE PÅ ETT ÅR!”

  1. Nydelige bilder og gutter!
    Lurer på om Oliver hadde gulsott. Hvis ja, når tid ble den borte?
    Takk på forhånd.

Legg igjen en kommentar