DENNIS SIN FØRSTE TOPPTUR PÅ EGNE BEN!

Jeg er helt sikker på at det ikke bare er Kristi Himmelfartsdag som er skyld i at butikker, skoler og arbeidsplasser er stengt i dag. Det må være en eller annen offisiell turdag også. Jeg vet ikke HVOR mange jeg har sett på sosiale medier som har vært på topptur i dag, men det er neimen ikke få. Blant dem er vi – mamma, christopher, meg og guttene. Vi snøret på oss joggeskoene og trasket oppover skogen like ved mamma i formiddag.

Målet var en liten topp som er synlig fra mammas stuevindu. Jeg har visst om den lenge, men aldri gått opp. Mamma gikk for noen uker siden, og ble overrasket over hvor fin og behagelig tur det egentlig var. Ikke for bratt eller ulent – perfekt for små barneføtter. Dette var nemlig den første toppturen til Dennis, hvor han klarte å gå hele veien selv. Med et par pauser og energipåfyll i sekken.

Det var en stolt treåring som tok de siste stegene opp til toppen, og som smilte bredt da han så utsikten. Der slo vi oss ned på benken og Dennis fikk fylt på med ei brødskive med brunost og en kvikk lunsj før vi snudde og vente kursen hjemover igjen.

På veien fant vi masse blåbærbusker, to sauer, mye gjørme, noen blomster og litt fuglebæsj.

4 kommentarer om “DENNIS SIN FØRSTE TOPPTUR PÅ EGNE BEN!”

  1. Hei! Lurte bare på hvorfor du ikke blogger så mye lenger? Savner de hyppige innleggene dine☺️

  2. Anna Sofie: Åå, jeg får så dårlig samvittighet! Åpner bloggen hver eneste kveld etter at barna er lagt, men sitter som regel og stirrer på ei tom side noen minutter før jeg lukker den ned igjen. Jeg har rett og slett lite å skrive om for tiden – eller kanskje bare lite motivasjon… Kom gjerne med tips – hva liker du best å lese om?

  3. Ikke få det da, det var ment som et kompliment, liker bloggen din så godt😍 Liker veldig godt å lese om oppussingen deres, og forvandlingen av hagen deres som jeg tror kommer til å bli SÅ fin! Synes også det er gøy å lese sånne innlegg hvor du skriver hva du gjorde i løpet av dagen, type sånn «en dag i mitt liv» eller hva jeg skal kalle det😄 Vil også gjerne lese om guttene, rutinene deres og anbefalinger av babyutstyr! Generelt mye forskjellig, her har du noen forslag 🙈 Håper du har en skikkelig fin lørdagskveld!

Legg igjen en kommentar