DEN FØRSTE BLOMSTERBUKETTEN – FRA DENNIS TIL MAMMA

Tenk, nå har Dennis blitt så stor at han kommer med håndplukkede blomster på eget initiativ. Denne fine buketten her plukket han fra hagen før pappaen skulle klippe gresset. Han tenkte vel det ville være synd om de gikk rett i komposten når mammaen er så glad i planter og blomster. Selv om halvparten av blomstene var uten stilk fikk de likevel komme i vann i en vase på stuebordet. En av de fineste bukettene jeg har hatt på bordet, eller i alle fall den jeg føler aller mest kjærlighet rundt. Den aller første blomsterbuketten fra Dennis til mamma. For en nydelig overraskelse!

I dag har vi lekt og jobbet masse ute i hagen. Vi holder på å lage en spennende sandkasse, og jeg gleder meg veldig til å vise dere det ferdige resultatet! Men shit, det tar tid. Spesielt når jeg har bestemt meg for å lage sandkassen rundt en stor trestubbe midt i plenen. Dere kan tro det kryr av røtter etter treet som sikkert har stått der siden huset var nytt i ’74.

Ellers jobber jeg også mye inne i huset om kveldene, og det går dessverre på bekostning av oppdateringene her. Jeg håper virkelig å bli ferdig med sparkling og pussing i spisestuen før lørdag, slik at jeg får malt veggene til Oliver sin 1 årsdag. Vi har invitert noen få av de nærmeste over på kake, og det hadde vært så kjekt om det så litt mer ferdig ut enn det gjør nå.

♥︎

Legg igjen en kommentar