ÅRETS FØRSTE BAD – kun for de aller tøffeste

For en pinse! Temperaturmåleren har vist godt over 20 grader hele dagen, og vi satte kursen en kort kjøretur ut av byen i dag morges. Faktisk like ved barnehagen til Dennis – der har Emily, søsteren til Christopher slått seg til ro med barna og kjæresten. Et helt fantastisk nydelig sted!

Vi nøt formiddagen med masse lek, hopping på trampoline, litt vannkrig og de tøffeste av oss badet til og med i bassenget. Dennis sin beskrivelse av temperaturen på vannet var «litt varmt og litt kaldt». Så muligens en vanntemperatur som er akkurat på grensen, men helt okei når man har vendt seg til vannet. 😅

Etter at vi hadde kost oss noen timer på besøk måtte Christopher på jobb. Mamma, guttene og jeg dro derfor til barnehagen for å ta dyrestellet. Matet høner, ender og kaniner! Vi plukket også masse ferske egg vi kunne ta med oss hjem, og det hele er godt dokumentert på snapchat om du er interessert i å se mer. Virkelig verdens beste barnehage altså! Det blir så spennende nå som Oliver også skal starte.

En nydelig sommerdag på Hagland ♥︎

Legg igjen en kommentar