VI NÆRMER OSS HELT FERDIG MED OPPUSSINGEN!

Jeg oppdaget nettopp at det har skjedd litt i stuen etter forrige oppdatering. Vi holder stadig på selv om det går treigere enn tidligere – dette er derimot et behagelig oppussingstempo som gjør at vi ikke går lei. Vi pleier å ha velge oss en oppgave som mål for hver formiddag. På den måten nærmer vi oss sakte men sikkert ei ferdig stue som det går an å nyte.

Nå om dagen er det spisestuen vi jobber mest i. Siste platene er kommet på veggen, og jeg fuger og sparkler litt hver dag. Maling går det også mye i nå som vi nærmer oss slutten. Du legger kanskje merke til at jeg endelig har fått ut fingeren – pusset, sparklet og malt hele vindusveggen og alle vinduskarmene i stuen. Den har sett sparkelgrå ut i x antall måneder, så nå var det deilig å endelig få den grønn!

Da jeg holdt på med denne vindusveggen målte og tegnte jeg også opp et spesialtilpasset bord som går langs hele vinduet i barnas del av stua. Jeg har laget ben til det, skrudd det fast i veggen, malt og festet på bilbane! Dette bordet her er allerede super populært som lekebord, men tanken er også at det kan være fint å perle, tegne og gjøre lekser her når den tid kommer. Her er det godt lys og en nydelig, inspirerende utsikt med masse grønt. Planen er å lakke over både bordplaten og bilbanen for å sikre at det varer lenger.

Siden jeg alltid får spørsmål om farger; murveggen er malt med Jotun minerals kalkmaling i fargen Grå Skifer, den grønne veggfargen er Organic Green fra Jotun, og taket er malt i Green Harmony – også fra Jotun. Jeg må også få legge til at det gjenstår ett strøk med maling i taket altså, det skal ikke være så skjoldete.

Spileveggen har jeg også tegnet opp, målt, regnet og skrevet ned hva jeg trenger av materialer. Forhåpentligvis kommer jeg i gang med å bygge den ganske snart. Veggen skal gå 1,5 meter rett ut i rommet, fra vindusveggen, for å skille vår og barnas del av stuen. På den måten skaper vi to ulike soner i ei ellers avlang og åpen stue. Det tror jeg vil gjøre rommet mer behagelig og komplett. I tillegg til at det helt klart er praktisk å ha alle leker samlet i ett hjørne i stedet for over hele stuen.

TV-benk mangler vi enda, men vi har allerede bestemt oss for hvilken vi vil ha! Tre stykk IVAR skap fra IKEA etter hverandre. Det gir mye oppbevaring og jeg tror det vil passe utmerket inn i stuen vår.

En kommentar om “VI NÆRMER OSS HELT FERDIG MED OPPUSSINGEN!”

Legg igjen en kommentar