VÅR PÅSKEAFTEN – litt utenom det vanlige

De siste årene har det vært en tradisjon for oss å feire påskeaften hjemme hos mamma. Vi har fått servert den deiligste pinnekjøttmiddagen med en hel haug tilbehør. Derfor var det litt vemodig å sitte hjemme i egen stue i år – den første påsken til Oliver. Men det finnes mye større problemer i verden enn akkurat dét nå, så jeg skal ikke klage. Vi klarte også å få det skikkelig koselig selv om det bare var oss fire.

Pinnekjøttet hadde jeg satt inn i stekeovnen på formiddagen, og i femtiden var det super mørt og skikkelig godt. Jeg lagde også kolerabistappe, kokte poteter og gulrøtter, blomkålmos og sausen som hører til. Rødkålet glemte jeg helt ut, og kom ikke på det før etter hele middag da jeg holdt på å rydde bort maten og så posen med rødkål stå på kjøkkenbenken. 😅 ups!

Jeg woket også noen grønnsaker til – hører kanskje ikke heeelt hjemme til en pinnekjøttmiddag, men ettersom jeg verken spiser poteter eller gulrøtter ble det litt stusselig uten. Det smakte helt fantastisk, og jeg må si meg veldig fornøyd! Både med denne middagen og alle de andre vi har hatt denne påsken. Føler virkelig jeg har slått på stortromma som husmor!

😋

Det deiligste av alt var jo også at vi kunne sitte hjemme i koseklærne å nyte denne digge påskemiddagen!

Legg igjen en kommentar